Jag gick ner i vikt med en unik metod!

Hallå alla läsare där ute på “nätet” och vad trevligt att du vill läsa i min blogg! Jag sitter ute på verandan och trots att klockan är 22, är det inte helt mörkt ute och livet känns fint på mer än ett sätt. Jag är en utpräglad kvällsmänniska och nu ska jag skriva några rader till er, mina läsare, om ett företag här i Mölndal som har hjälpt mig att gå ner i vikt och på så sätt har jag fått ett sundare liv. Företaget heter cellRESET och detta ställe kom jag i kontakt med i och med att min läkare hade föreslagit en operation mot min övervikt. Kakor, bullar, godis, läsk, chips och pizza, allt var sådant som jag tidigare tröståt. Maten var min drog. Jag tänkte som så, att nog borde jag kunna göra något åt min situation utan att behöva ta till så drastiska åtgärder som en operation. Så berättade en väninna för mig om cellRESET och jag tänkte att det här måste jag prova. 

 

Jag fick påbörja cellRESET livsstilsprogram och här så fick jag lära mig mer om kost. Jag fick professionell rådgivning och så fick jag en slags matsedel där det var olika saker som åts under olika dagar. Detta program har gjort underverk med min vikt! Nu är jag 14 kg lättare och någon operation kommer inte bli aktuell. Tack vare den fina hjälp som jag har fått här på cellRESET, vill jag rekommendera er att starta med detta program. Det går bra att deltaga oavsett var du bor eftersom programmet går att följa online. Gå in på cellRESETS hemsida för att läsa mer. Bland annat berättar före detta deltagare om vad detta program har gjort för dem. Det här är så fantastiskt bra så jag önskar verkligen att fler skulle prova. 

Du gillar kanske också...