Hypnos hjälpte mig att hantera stress

Efter en lång dag på jobbet önskar jag alla er läsare välkomna till bloggen som i afton ska handla om hur jag fick hjälp med stresshantering. Jag hoppas ni kommer tycka om vad jag har att berätta. Mitt syfte med det jag skriver om ikväll är att visa för er läsare att det finns en väg ut ur stress. Det var när jag började gå till ett ställe som heter Holistic Hypnosis som jag började må bättre igen. Om det funkade för mig så funkar det för dig. Jag jobbar skift på ett stort företag i Lund. Det var efter en period med mycket jobb som ledde till sömnproblem som jag blev allt mer stressad.   

 

Jag har en arbetsledande funktion i mitt jobb. Att delegera arbetsuppgifter och att följa upp att jobbet blir riktigt utfört är bara två av uppgifterna. Jag är också kvalitetshandledare vilket tar mycket tid i anspråk. Vid sjukluckor ingår det i min roll att ringa in personal. Ibland går det inte få tag på någon, det är då det blir som stressigast. Det var efter en period med hög sjukfrånvaro ibland personalen, där jag bokstavligt talat fick “jobba för två” som mina problem blev för stora för att jag skulle kunna lösa dem själv. 

  

Jag förstod att jag behövde hjälp med att hantera denna stress och att jag behövde få ordning på sömnen och det var så jag kom i kontakt med Holistic Hypnosis. Här har jag med hjälp av hypnos fått lära mig stresshantering. Det funkar verkligen! Jag har numera en underbar fritid och upplever arbetssituationen som optimal. Jag sover gott på nätterna igen. Jag är så tacksam till den erfarna och kompetenta personalen på Holistic Hypnosis som hjälpte mig. Tveka inte att höra av er till. Deras hjälp gör skillnad! 

 

Du gillar kanske också...